Mi Curso Online

A MICURSONLINE formem des de fa anys a professionals. D’aquesta manera, el nostre objectiu és ajudar-los a adaptar-se les necessitats laborals. Així com posicionar-se en un món cada vegada més competitiu i amb demanda d’especialistes i tècnics.

Aprèn ràpidament

Un sistema d'aprenentatge amb uns cursos molt eficients i senzills.

Exàmens interactius

Qüestionaris i exàmens perquè confirmaran el teu aprenentatge en línia.

Continguts Premium

Els millors professors ofereixen cursos de nivell professional.

Els nostres Cursos més populars

Els nostres cursos presencials i a distància s’adapten a les teves necessitats. També t’ajuden a avançar cap a un futur innovador i amb grans possibilitats de millora professional.

Converteix-te en un professional

Amb un sistema de formació fet a mida.

Maria - Founder & CEO
Tota la formació que adquireixis en aquesta plataforma, et farà millorar el teu propi currículum, millora les teves aptituds i aprofundeix en les matèries que més t’agradin.
En el nostre lloc web trobaràs tota mena de cursos en línia, cursos presencials, també cursos homologats aptes i certificats.
Tots els professors que treballen en micursoonline.es són professionals en el seu sector altament capacitats que ofereixen un sistema de formació basat en l’experiència.

Col·laboradors

Què opinen els nostres Estudiants?

Durante estos meses he tenido tiempo a estudiar y realizar las practicas del curso de Drones. Ya puedo trabajar rodando que era mi verdadera pasión.
Juan Gonzalez
Zaragoza
El curso de Marketing de mi cursoonline era lo que necesitaba para estar al día en el trabajo en mi agencia.
Sara Moreno
Barcelona
Los cursos se realizan bastante rápido, ya que la Web y los temarios son muy sencillos de usar.
Tomás
Cádiz
Con mi curso online he podido obtener la certificación de técnico en energías renovables, y he encontrado trabajo para una compañía.
Phillipe
Madrid