Quines són les vies per accedir al Carnet de RITE?

El carnet professional RITE o carnet en instal·lacions tèrmiques als edificis dóna accés als seus titulars a exercir les activitats d’instal·lació i manteniment de les instal·lacions en edificis, com a instal·lador o mantenidor autoritzat per l’Administració.

Encara que un Instal·lador pot obtenir el seu carnet a qualsevol comunitat autònoma i exercir en tot l’àmbit estatal, els requisits d’accés són diferents segons en quina Comunitat es sol·liciti.

A Catalunya les opcions per accedir al Carnet d’RITE són els següents:

VIA 1 – DIRECTE

Obtindran directament el carnet, prèvia sol·licitud sense necessitat de realitzar examen, els interessats que posseeixin alguna de les titulacions

  • Enginyer Industrial
  • Enginyer Tècnic Industrial
  • I les següents titulacions establertes per l’Estat:

VIA 2 – EXAMEN

Obtindran el carnet mitjançant superació d’examen, sense necessitat de realitzar cap curs, els que:

  • Acreditin 2000 hores d’experiència laboral en els últims 10 anys en empreses donades d’alta en el REITE.
  • I les següents titulacions establertes per l’Estat:

Encara que l’accés a l’examen és directe, recomanem encaridament comptar amb el suport d’un curs per a garantir-se en aprovat. En aquest cas, el curs de RITE 100% ONLINE és la millor opció per estudiar còmodament des de casa.

VIA 3 – CURS + EXAMEN

En cas de no disposar de la formació o experiència especificada a les vies anteriors, hauran de realitzar un curs de 450h en una escola acreditada que dóna accés a l’examen d’Indústria.

En Micursonline som empresa acreditada i realitzem aquest curs en format semipresencial, de manera que hi ha una part en línia i una part presencial. Ambdues parts es combinen perquè l’alumne obtingui els coneixements i la preparació adequada per superar amb èxit l’examen d’Industrial.

Si aquest és el teu cas, contacta’ns i et vam informar.

[ninja_form id=9][:]

Deixeu un comentari