Per què és important tenir web

[És indubtable que estem en l’era tecnològica i que tots naveguem per la xarxa, així que per què no tens encara la teva web professional?

Si necessites convèncer de la importància de tenir web, segueix llegint.

Aquests són els motius pels quals hauries disposar d’un web professional:

Tenir presència l’Internet

Internet és el teu millor aparador i la teva imatge corporativa i la teva pàgina web són la cara visible de la teva marca.

Avui en dia quan vols saber més sobre una marca, un producte o qualsevol altra novetat, recorres a Google per buscar-lo. Què passa si et busquen i no et troben?

Estar a Internet dóna prestigi al teu negoci, però no estar-ho genera desconfiança.

Ser trobat

Com comentàvem, el més natural ara és tractar de trobar el que necessites a internet. Ja es tracti de buscar restaurant o un professional per instal·lar un nou aire condicionat, posar persianes automàtiques o canviar la seva cuina, etc.

Disposar de web i gestionar bé les seves eines permetrà que el teu negoci sobresurti i es posicioni millor enfront de la competència.

Si busquen i no et troben, no existeixes.

Aconseguir nous clients

L’abast a Internet és il·limitat. I, a Internet, el teu web és l’aparador del teu negoci, la primera imatge que arriba al client.

Un client que busca un servei determinat i arriba a tu, es quedarà amb tu si la teva presència online li transmet més prestigi i qualitat que les altres empreses amb les que et compara.

Si disposes d’una bona presència online i fas un bon màrqueting digital, guanyaràs visites i, en conseqüència, incrementaràs el nombre de vendes.

La teva imatge corporativa i la teva pàgina web són la cara visible de la teva marca.

Fidelitzar els nostres clients

Des del teu web pots promocionar els teus serveis, desenvolupar ofertes específiques i adaptades a les necessitats dels teus clients. La informació està disponible les 24 hores per a tot aquell que requereixi consultar-la.

A més, pots atendre al teu client i escoltar-lo, integrant eines de comunicació online: formularis de contacte, xat en línia, etc.

Una comunicació bona i dinàmica amb el teu client, t’ajudarà a establir un vincle sòlid i fidelitzar-lo.

El teu client vol poder expressar-se i ser escoltat. Has de transmetre-li transparència i confiança i facilitar-li informació de qualitat.

Publicitat a baix cost

Un web, amb un mínim de manteniment i actualització, és una forma fàcil i barata de tenir sempre publicitat. És un anunci constant, on pots actualitzar i modificar els continguts, la informació i les ofertes per adaptar-te al teu públic amb un cost realment baix.

El web de la teva empresa és un canal de publicitat en si mateix.

En conclusió

En conclusió, disposar d’una web per al teu negoci és en l’actualitat imprescindible. És la millor fórmula per aconseguir visibilitat i més vendes. Accessible a qualsevol hora i des de qualsevol lloc. És el punt de partida per iniciar la teva estratègia de màrqueting digital.

Si t’hem convençut, però se’t fa un món i no saps per on començar, nosaltres t’ajudem amb el nostre curs de WordPress, en el qual et fem la teva web de manera gratis i et donem les claus per poder començar a traçar la teva estratègia de màrqueting digital.

tu web gratis curso wordpress

[ninja_form id=10][:]

Deixeu un comentari